Keittiön valaistuvälitila

Perinteisesti keittiönvälitila on sisustettu kaakeleilla tai levyillä - Nyt sinulla on mahdollisuus sisustaa tämä tila valaistulla kuvalla.

 

 

Ledroom_valitila

LedRoom:n keittiön välitilan sisustustaulu antaa sinulle uuden tavan toteuttaa luovuuttasi keittiössä. Tauluun tulostettavalla kuvalla voit tuoda keittiöösi vaikka parhaita lomamuistojasi tai kesäisen näkymän mökkilaiturilta. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Kaikki keittiön välitilan sisustustaulut tehdään mittatilaustyönä, mikä takaa 100-prosenttisen sopivuuden keittöösi. Taulu voidaan asentaa myös jälkiasennuksena, joten ainutlaatuisen tunnelman luominen ei vaadi kallista keittiöremonttia.

Keittiön välitilan valmistuksessa käytetään kestävää karkaistua lasia, joka on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali. Tahrat eivät imeydy lasipintaan, joten taulu on helppo pitää puhtaana ja siistinä vuodesta toiseen.

LedRoomin sisustustaulujen taustavalaistuksessa käytetään LED-tekniikka, joka kuluttaa hyvin vähän virtaa. Taulujen taustavalaistuksen valoteho on helposti säädettävissä, joten taulu on helppo sovittaa keittiön muuhun valaistukseen.

Mittojen mukaan valmistettu sisustaulu keittiön välitilaan hintaan: 650€ / juoksumetri (hinta sis . alv).

Hintaan sisältyy yksi taustakuvan tulostus, kuvia LedRoom kuvagalleriasta ja kuvapankeista kuten www.shutterstock.com